3D MAT 10 & 20

Eroziunea solului – o provocare in continua crestere

Presiunea asupra naturii noastre este in contnua schimbare si in acelasi timp una in crestere – incalzirea globala este un fapt al timpurilor noastre, dezvoltarea industriala este acceleranta si avem de suportat conditii meteorologice tot mai extreme. Eroziunea solurilor este si ea o problema in crestere pentru ingineri.

3D MAT® ESTE SOLUTIA IMPOTRIVA EROZIUNILOR!

3D MAT® este unic, cu grosimi de 10 si 20 mmgrosime, fiind o structura tridimensionala, cu monofilament din polipropilena de culoare verde masliniu. Este usor de instalat pe pante de pina la 45 grade si prezinta o solutie de viata raport pret/calitate.

Intarirea solului natural

De indata ce 3D MAT® cu structura ei tri-dimensionala a fost instalat, prezinta omicro-stabilitate la suprafata pantei si astfel se creeaza o protectie instantanee impotriva eroziunilor datorate: vantului, ploilor, scurgerilor spontane.

3D MAT® creaza un sistem artificial de radacina prin prinderea de particulele soluluisi imobilizindu-le creeind premiza pt cresterea vegetatiei printre monofilamente intarind cu timpul solul natural in mod permanent.

In consecinta 3D MAT® ajuta natura sa se autodezvolte prin inverzirea pe termen lung.