Home » Sisteme canalizare » Teava canalizare corugata HDPE, PVC, PP

Teava canalizare corugata HDPE, PVC, PP

Tevile de canalizare corugate (riflate, ondulate) sunt extrem de rezistente in comparatie cu tevile lise, fiind rigide, dar in acelasi timp destul de flexibile pt a permite o curbura pe distante mari.

Detalii produs:
Tevi pt canalizare SN4,SN8,SN10, SN16 corugate folosite in transportul apelor menajere, pluviale.
Scopul:
Tuburile corugate de canalizare si canalizare, fitingurile si obiectele pentru sudura sunt adecvate pentru constructia retelelor de canalizare gravitationale pentru scurgereai, apelor infectate, apei de ploaie, subteran si ape industriale.
Sistemul de teava corugate pentru canalizare si drenaj este un nou sistem de drenaj si canalizare din excese de PVC, PP sau HDPE. Aceasta constructie are in comun cu cea traditionala cele doua parti plane ale tubului, o mai mare capacitate statica si sunt mai usoare.
Productia de fitinguri:
Fittingurile sunt fabricate prin sudarea lor, sau turnate. Singura exceptie este ramificatia unghiulara fabricate prin modelare injectata.

Rigiditate:
Tuburi diametrul interior sau diametrul exterior de la 160 pina la 1200mm: SN4, SN8, SN10. Pentru alte diametre si clase inelare/rigiditate va rugam sa ne contactati.

Inele de etansare:
 Inelele de etansare nu trebuie sa aiba un efect in detrimentul sistemului de tuburi si trebuie sa faca astfel incat testul de montaj sa nu esueze in fata cerintelor de performanta date de STN 64 3218 clauza 9. Materialul inelului de etansare trebuie sa fie conform cu STN EN 681 – 1.

Adezivi:
Adezivul trebuie specificat de catre fabricantul tuburilor si al fitingurilor.

Montajul sistemului de teava:
Montarea si imbinarea tuburilor si fitingurilor este efectuata prin mufa de imbinare  cu inel de etansare. Imbinarea sistemului de canalizare este facuta cu ajutorul unui “Dispozitiv de montaj cu maner”.