Home » Sisteme de drenaj » Geocompozite de drenaj » Enkadrain® Premium

Enkadrain® Premium

Enkadrain® Premium este un geocompozit tri-dimensional cu o rata de filtrare al apei/fluidelor foarte mare, chiar si la un gradient hidraulic – unghi - foarte mic si la o presiune mare.
Enkadrain® Premium in aplicatiile verticale ca si drenant este utilizat in spatele imbinarilor la poduri, pereti de sustinere din beton, peretii subsolurilor ale cladirilor multi-etajate.
Enkadrain® Premium in aplicatiile orizontale ca si drenant este utilizat la substratul acoperisurilor de parcari, acoperisuri de gradina tip verde, unde presiunea compresiva este foarte mare, volum mic si al greutatii ofera un avantaj semnificativ comparat cu alte materiale conventionale.
 

Enkadrain® Premium are o caracteristica independenta de drenare unica si rezista la intemperii cum ar fi cele catastrofice.


Geocompozitul Enkadrain® Premium a fost ales in favoarea sistemelor traditionale de drenaj, de tip filtru agregat datorita usurintei de manuire, d.p.d.v. al instalarii si instalarea lui la un raport de 1:3 din partea de canal.
Cablurile si firele au montate direct pe Enkadrain® Premium inainte sa se toarne mixtura de beton. La aceasta lucrare au fost folositi peste 36.000m2 de geocompozit Enkadrain® Premium.

Enkadrain® Premium este conforma si cu cerintele de strat protector al membranelor impotriva  infiltratiilor in concordanta cu DIN 18195(Germania). In afara de faptul ca este folosit pt drenare, structura  tri-dimensionala  al miezului central din poliamida de monofilament, poate fi folosit si ca izolatei antifonica.
Enkadrain® Premium absoarbe vibratiile de sunete din apropiere, ca de exmeplu de pe suprafetele dedesubtul tramvaielor si al cailor ferate, al trenurilor.
Care tip de Enkadrain® Premium  sa folosim? Acest lucru depinde foarte mult de adincimea constructiei.  Sistemul de drenare Enkadrain® Premium ofera o gama larga de solutii.
Pt cladiri cu etaje multiple in subsol este foarte ideal. Pt aceasta cel mai util poate fi Enkadrain® Premium ST si TP, in special pt subsoluri foarte adinci.
Enkadrain® Premium poate fi folosit si la taierea si
acoperirea tunelurilor, pt a drena afara apa ce se
infiltreaza si este folosit astfel ca garnitura  protectoare
de infiltratie.
Enkadrain® Premium TP a fost folosit pt imbinarea si
drenarea in vertical al noului pod din Germania,
Cologne/Rhine-Main si linia de cale ferata rapida
München-Ingolstadt, ca si in foarte multe alte proiecte
de acest gen din toata lumea.

Avind o structura flexibila si o forma unica, Enkadrain® Premium,  poate fi folosit cu usurinta si adapta la orice forma geometrica cu un minim de pierderi de material.

Enkadrain® Premium s-a dovedit dea lungul anilor ca un foarte bun in folisirea intensiva si extensiva la acoperisurile verde, ecologice. Pt aceasta a fost folosit Enkadrain® Premium 20H si Enkadrain® Premium ST,  pt a elimina surplusul de apa in siguranta.
Alte tipuri de Enkadrain® Premium au fost proiectate sa se poata folosi la suprafetele de parcari, de piete si combinatii de pavaje.


Gama de produse Enkadrain® Premium, cuprinde urmatoarele tipuri de produse care se pot adapta la proiectele unice.. Mentionam ca acestea se pot mari cu timpul avind in vedere evolutia tehnologica si al domeniilor de utilizare.

•    Enkadrain® Premium ST/1-2s
•    Enkadrain® Premium TP/1-2s
•    Enkadrain® Premium TPL/1-2s
•    Enkadrain® Premium TPL/1-1s