Home » Sisteme de drenaj » Geocompozite de drenaj » Enkadrain® Standard

Enkadrain® Standard

Cei mai multi constructori profesionisti, atunci cand vor sa fie foarte eficienti in instalare, montare si in acelasi sa fie la un pret foarte bun aleg ca si solutie Enkagrid® Standard, in special la proiectele de constructii de dimensiuni mici si mijlocii.

Descriere produs:

Enkadrain® Standard, se integreaza foarte bine la montarea pe peretii subsolurilor de pivnita, pereti celulari, protejarea hidroizolatiilor si orice alt mediu unde trebuie redus si eliminat apele  subterane, care provoaca daune prin infiltratii. Enkadrain® Standard  este format dintr-un sistem de drenare central, produs din filament flexibil de polipropilen intretesut, avind o capacitate foarte mare de a filtra si trasnporta apa, iar pe ambele parti este acoperit cu geotextil netesut pt filtrarea fluidelor ce patrund in miezul central. In acest fel se evita infundarea sistemului de drenare.

Enkadrain® Standard este o solutie "3 in 1", care in acelasi timp dreneaza, filtreza si apara structurile de degradare in timp din cauza infiltratiilor panzei freatice si apelor subterane.

Enkadrain® Standard este produs in latimi de 1m, pt a putea fi folosit foarte usor in orice situatie, in montare verticala sau orizontala. In alegerea lor trebuie avute in vedere si prescriptiilor proiectului in privinta presiunii solului si rata de infiltratie a apelor subterane.
Enkadrain® Standard  se poate folosi foarte bine si foarte eficient si la acoperisuri verzi sau acoperisurile de la parcari aflate la etaje unde este circulatie. Pt acesta este un produs special care este rezistent la compresie al rotilor de masini: Enkadrain S5004C/2-2s/T110PP.
Gama de produse Enkadrain® Standard, cuprinde urmatoarele tipuri de produse. Mentionam ca acestea se pot mari cu timpul avind in vedere evolutia tehnologica si al domeniilor de utilizare.

•    Enkadrain® B10/1-2s
•    Enkadrain® B10/1-1s
•    Enkadrain® B20/1-2s
•    Enkadrain® S5004C/2-2s/T110PP