Home » Sisteme de drenaj » Geocompozite de drenaj » Enkadrain® Wide

Enkadrain® Wide

Enkadrain®, este un produs foarte usor, flexibil tri-dimensional, cu o capacitate de absorbite al apei datorita miezului central fabricat din fibre poliamidice impletite. Miezul drenant este formata in configuratia “V”, si termic pre-format, fiind optimal la presiune mare si pt a scurgere cat mai rapida a apei catre canalurile de drenare marginale, reducand la minimum presiunea apei pe geocompozit si in acelasi timp peste toata suprafata ce se dreneaza. Numeroase teste de laborator și săpături au arătat că produsele Enkadrain® Wide sau dovedit pe termen lung cu o capacitate de scurgere si drenare foarte buna. Structura Colbond de zig-zag unic (formă de V) asigură performanțe remarcabile pe termen lung, chiar și în sarcinile care pot fi cu experiență în depozitele de deșeuri.
In directia longitudinala (MD), produsul are o capacitate de eliminare mai mare al apei. Pt acest motiv Enkadrain® trebuie instalat in directia longitudinala (MD),paralel cu directia de scurgere.  
Avind aceasta caracteristica de structura al fibrelor, este posibila scurgerea intre canale.

Sistemul de drenaj este acoperit pe ambele parti cu filtru netesut di polipropilena, combinat mecanic, prin cusatura, ceea ce-l face ca pana si particulele cele mai fine sa nu patrunda in miezul drenant. Acesta este paralel cu directia longitudinala. Filtrul se alungeste pina la 100mm pe o parte al sistemului pt a permite acoperirea straturilor adiacente in directia opusa.
La 5 m latime, Enkadrain® sunt deosebit de adecvate pentru utilizare în zone mari, cum ar fi pentru drenaj pe partea de sus a membranelor de depozitare a deșeurilor de plafonare și sub formă de gaz, ventilare stratul de sub garnituri astfel.

Flexibilitatea Enkadrain®  îl face ușor de instalat, chiar și la temperaturi scăzute. Acesta poate fi folosit între orice, de la -30 ° până la + 80 °, în funcție de tipul de produs.
Toate produsele Enkadrain® sunt rot-proof si rezistent la toate substanțele naturale și organisme care au loc în sol. Cele mai multe dintre produsele din familia de produse Enkadrain®  sunt, de asemenea, rezistente la foc conform celor mai recente standarde Elvețiane pentru tuneluri.

Aplicatii:

Enkadrain® este o placa cu o capacitate foarte mare de drenare, se poate utilize ca un substituent, inlocuitor al sistemului de drenaj, mineral/pietris si se poate utilize ca un strat in constructiile civile si cladirile industriale. Enkadrain®  se mai poate folosi si ca un strat de drenare la invelisurile de suprafete de terenuri.
Enkadrain® este certificat CE si este un produs al firmei, care are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001 BONAR B.V.  Arnhem, Olanda