Home » Geogrile » Geogrile geocompozit » Enkagrid TRC 30

Enkagrid TRC 30

Informatii produs Enkagrid® TRC 30

 Descriere produs:

Enkagrid® TRC 30, este un geogrid special in familia Enkagrid®. Este un geogrid compozit cu aplicatii multifunctionale avind o inalta forta de tensiune TWARON® din material al grilei aramid si geotextil Colback® netesut legat termic de geogrila.

Caracteristica Enkagrid® TRC 30 ocupa o larga paleta utilizare in aplicatiile de constructii inginereti si civile. Intareste solurile slabe sau instabile, poate fi folosit in acelasi timp si pt intarirea agregatelor din constructia de drumuri pavate sau nepavate, parcarile, platformele industriale si caldirile pe soluri instabile.

 

Enkagrid® TRC 30 are o caracteristica functionala multipla: intarire, filtrare si separare intr-un singur produs si o singura instalare/montare.

Fibra de aramid TWARON® cu care este impachetat , este de cinci ori mai puternica decat otelul, si are o caracteristica speciala ale proprietatilor mecanice, ca si modulus inalt, elongtie mica mobilizata cu o forta de tensiune mare, rezultind o deformatie minima la stratul de baza, facind din acest compozit alegerea perfecta pt cererea de proiecte si aplicatii de inalta calitate.

 

Enkagrid® TRC 30 este util in situatiile in care geoplasticurile si-au atins limitele maxime de lucru si necesitate. De cele mai multe ori este folosit atunci cand se doreste stoparea sau preventia propagaraii fisurilor in structura spre suprafata si unde nu este voie sa fie deformatie in intarirea si stabilizarea solurilor de baza si al straturilor

 

Geotextilul Colback® netesut asigurat terrmic este necesar si folosit pt separare si filtrare in acelasi timp, prevenind particulele fine din subsol sa penetreze in structura drumurilor sis a degradeze stratul de baza.

 

Utilizind Enkagrid® TRC 30 se pot reduce cheltuielile foarte mult prin reducerea de manopera mecanizata si manuala, timpul de lucru (se executa o singura data intinderea pe stratul de baza, nu de doua ori utilizind separat geogrila si dupa aceea geitextilul), se reduce cheltuielile cu materialele utilizate la constructia de drumuri, reducind pina si cu 50% aceste cheltuieli, se mareste durata de viata al constructiei si prin aceasta durata de folosire.

Enkagrid® TRC 30 a castigat premiul de inovatie in anul 1997 si a fost caracterizat ca un produs ce inglobeaza cele mai necesare obiective in designul constructiilor de drumuri.

Enkagrid® TRC 30 este invelit cu TWARON® din aramid intre doa straturi de Colback® din material poliester/poliamid. Ochiurile de aramid sunt protejate impotriva radiatiilor UV cu latex negru invelit.

Enkagrid® TRC 30  fiind un produs cu o forta mare, perfomant pe termen lung, demn de incredere si cu o montare foarte rapida, este ideal in urmatoarele lucrari de stabilizare solurile slabe, reducind cheltuielile cu grosimea stratului de baza si conferind o deformatie mica, mareste durata de utilizare al constuctiilor.

 

Enkagrid® TRC 30 prezinta forta de tensiune egala in ambele directii longitudinal si transversal, facind din el cel mai util pt stabilizarea solurilor.

Enkagrid® TRC 30 trebuie invelit pe santier dupa montare in termen de 2 saptamini.

 Aria de utilizare poate fi, fara a se reastringe domeniul acesteia, pot fi:

•           Drumuri pavate
•           Piste pt aeroporturi
•           Fundatii ale plutelor
•           Intarirea platformelor industriale de lucru
•           Fundatii la cladiri si structui
•           Maluri mici pe subsoluri slabe

 
Geogrila Enkagrid® TRC 30 se va feri de foc!

Gegrila Enkagrid® TRC 30 este certificat  CE 0799-CPD, de un organism independent.

Geogrila Enkagrid® TRC 30 este produs de Bonar.

 
Pentru orice informatie si detalii suplimentare in legatura cu geogrila Enkagrid® TRC 30, va rugam sa ne contactati.