Home » Sisteme antieroziune » Antieroziune biodegradabile

Antieroziune biodegradabile

Țesături de control al eroziunii din grupa de produse iGGtecx KGW, geotextile țesute de nucă de cocos, de multe ori sunt o alternativă mai potrivită pentru iGGmat pături de control al eroziunii, în special pentru proiecte de construcții pe zonele expuse la risc de eroziune, precum și pe tarmurile de ape de odihnă și pâraie. Un avantaj imens este durata de viață lungă a trei la cinci ani, datorită conținutului ridicat de lignină din fibre de nucă de cocos. Mai mult, este utilizat în cazul în care vegetația se dorește are nevoie de mai mult de o perioadă de vegetație care urmează să fie stabilit. Fibrele individuale țesute încetini viteza de apă de precipitații sau de cursuri de apă și de a proteja astfel pe suprafața solului și plantelor tinere.Densă plasei, și mai dense, astfel, cor țesute, care este utilizat pe suprafața solului, cu atât mai mare este efectul protector. Vă recomandăm ace de lemn sau ace de fixare în formă de U din grupa de produse iGGfix pentru fixarea iGGtecx KGW

AVANTAJE

  • iGGtecx KGW este 100% pur din două straturi de nucă de cocos fibre si nu este tratată cu substanțe chimice. Acest lucru înseamnă că este 100% biodegradabil.
  • iGGtecx KGW cu "Distincția M" are o fire și web de calitate superioară. Fire întrețesute, precum și urzeală / bătătură cont mai ales de diferența dintre iGGtecx KGW fără distincție.
  • Trei tipuri de greutate sunt disponibile: KGW 400, 700 și KGW KGW 900. Numerele reprezintă masa pe unitatea de suprafață în gr / m2, care este rezultatul dintrespațierea fir în urzeală și bătătură. Cu cat sunt mai dense firele, cu atat este mai grea țesătura.
  • iGGtecx KGW au o durabilitate deosebit de lungă și rezistență la tracțiune mare.

APLICATII

Este utilizat ca protecție eroziune de suprafață de pantă și armare terasament în teren expuse, inginerie apă și pentru stabilizarea tarmului. Selecția depinde de panta zonei și durata necesară de protecție.

iGGtecx este aplicat pe o suprafață pregătită. Geotextil de nucă de cocos țesut trebuie să se afle complet pe sol, fără spații. Benzile de individuale trebuie să fie plasate perpendicular pe panta terasamentului, una lângă alta pe întreaga suprafață. Suprapunere pe rosturile longitudinale verticale trebuie să fie de cca. 10 cm și pe articulații transversale aprox. 10-20 cm. Marginea deschis de suprapunere trebuie să fie departe de direcția vântului predominant. Rosturile transversale trebuie să se suprapună, practic, de sus în jos. Capetele de sus și de jos ale saltelei controlul eroziunii trebuie să fie săpat în partea de sus și de jos a pantei cca. 10-20 cm adâncime și fixate. Fixare se face folosind ace de sârmă în formă de U (se pot livra si iGGfix sau iGGfix ace de lemn, la cerere daca nu exista alte modalitati de fixare disponibila pe santier).

Pantă și durată de viață estimate*

 

10°

20°

30°

40°

50°

60°

70°

durata de viata**

 

1:5,7

1:2,7

1:1,7

1:1,2

1:0,8

1:0,6

1:0,4

 

KGW 400

X

X

X

X

 

 

 

pina la 36 de luni

KGW 700

 

 

 

X

X

 

 

intre 36 - 60 luni

KGW 900

 

 

 

 

 

X

X

peste 60 de luni

 *Toate informatiile furnizate se bazează pe valorile medii. Fiindca materialul de nucă de cocos este o fibră naturală, ar putea apărea abateri de culoare, forma, forta, greutatea și dimensiunile materialului de până la 10%. O anumită lungime si latimi la cerere.
** Durata de viata este in funcție de diferite condiții, cum ar fi condițiile locale generale, subterane, apa și condițiile climatice, precum și a riscului locale de eroziuni.

antieroziune-bio1 antieroziune-bio2 antieroziune-bio4